Skip to main content

ERFARINGER TIL DIVERSE EIERE SOM HAR MAU FRA OSS

Shadow & Neon

Det jeg synes er morsomst er at hver enkelt katt har en så stor og unik personlighet. Ingen av kattene er like, og de fyller hjertet ditt med hele seg ❤️ det er også flott hvor mye de knytter seg til familien sin, og særlig hvordan noen knytter seg spesielt til én person ❤️ og ikke minst hvor uttrykksfulle de er med hele seg, de er bestemte og gir seg ikke med det første, og størs av alt er kjærligheten du får tilbake fra dem ❤️ de kommer deg i møte når du kommer inn døra, legger seg sammen med deg når du skal sove eller når du ikke er helt i form/trenger det litt ekstra. De er med deg over alt, de vil være med, og de krever det ?❤️
Må bare si at det kommer til å bli flere mau her i husstanden ?❤️

Noki

Noki älskar att mysa och han har världens mjukaste goaste mage. Han älskar mat, han leker gärna på rygg, han buffar med huvudet när han vill ha uppmärksamhet. Han är kärleksfull, lat och underbar med min son. Han är super cool, har världens finaste temprament, fäller en del man man bryr sig inte. Han jamar gärna vid alla sina mat tider och hoppar på dörren om man vägrar gå upp. Jag älskar honom så himla mycket. Finare katt kunde jag inte fått. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️ 

Mido

Mido er den mest spesielle katten jeg noen gang har vært borti. Han elsker både folk og andre dyr, og viser det mer enn gjerne. Han er veldig flink til å vise at han vil leke (hele tiden), hopper opp i armene når man kommer hjem, og kan et par triks.
I tillegg er han ekstremt snill og tålmodig, og man kan gjøre «alt» med han. Har aldri bitt eller klort. Alt i alt en veldig fantastisk rase! Jeg kan ikke forestille meg et liv uten. ?

KIYOSHI & MITSUO

De er med på alt som er gøy (Mitsuo), matglade (Kiyoshi). Intelligente, supervennlige og positive. Mine er også veldig vennlige til fremmede som kan gi dem en liten tørrgodter:-) og såå lojale og snille!

De var godt sosialiserte når jeg fikk dem. Var såå viktig for meg da jeg fikk guttene at jeg, når jeg nå ikke skulle ha rescue cats, skjønte at de her har blitt trygge gode gutter før jeg får dem:-)

THALIA, ZORRO & ACE

Her i huset er det ikke en dag som er lik. At tre katter kan få meg til å smile, le samt bety så mye for meg trodde jeg ikke var mulig. Med sitt intelligente vesen, vet mine når jeg trenger dem på dager som er tyngre enn andre. Thalia er snill som dagen lang, husets dronning, laidback, og en skikkelig fangkatt. Zorro er husets apekatt, prater mye, men uten at det er intenst og slitsomt, sitter å venter på meg i vinduet hver kveld når jeg kommer hjem fra jobb. Ace er tredje tilskuddet og Zorro har endelig fått en topp lekekamerat! Han prater mye og er svært kosete. Han skled rett inn her og det viser bare hvor godt Mau kommer overens med andre Mau. Jeg klarer ikke se for meg en dag uten disse tre! De har en helt spesiell plass i hjertet mitt. ♥️

Teyla

Det jeg setter pris på og ser hos Teyla er at de er supersosiale og kosete både mot mennesker og andre dyr. Livate, lekne nysgjerrige og er "på". Pratsomme og gir klart uttrykk for om det er noe de vil eller om det er noe de ikke vil.

Mihos & Cleo

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg kontaktet Rebekka når jeg så du hadde katt til salgs . Det er den mest fantastiske rasen jeg har vært borti . Hengiven, nysgjerrig, leken, pratsom, intelligent, kosete , vil være med over alt og godt sosialiserte ? Jeg vet allerede at jeg kommer til å bli en crazy catlady med en flokk Egyptiske mau ??

Dollar

Dollar er makeløst hengivende. Han kommer løpende når vi kommer hjem og vil opp i armene å slenge seg rundt halsen.
Elsker å leke. Spesielt apportering.
Et herlig lite vesen. Som mer enn gjerne nusser deg til du er klissvåt ?
Lager en søt pitteliten lav lyd, mens hele ansiktet tilsier at han egentlig burde brøle?

SIA, VIRA, MALLIS & TIFF

Kärleksfulla, stora personligheter, envisa, matglada, hög energinivå, vart du än är i hemmet där är även mauarna, lekfulla, älskar att använda hjärnan, otroligt charmiga, pratglada, bästa värmekuddarna <3, hjälper varandra om något inte är som det ska. Jag är evigt tacksam för mina pälsklingar! Första gången jag såg en mau glömmer jag ALDRIG! Blev helt förtrollad, Spinneriet och en 5 månaders gammal liten Pranc som satt i utställningsburen där fastnade vi länge, flera gånger =D Han inte mer än att sätta oss på bussen hem så bestämde vi att vi måste dit igen dagen efter.

Bit

Jeg trodde aldri jeg kunne føle det samme for en katt som for en hund - men det var fordi jeg aldri hadde møtt en mau! Bit kom til oss litt tilfeldig, men det var «meant to be» !! Han er så hengiven med TJ på 6 år og Mio på 8 mnd at jeg tror han noen ganger tror at babyen er hans! ?
For ikke å snakke om hvordan ALLE som kommer inn døra her får seg en gooood dose kos uansett om di vil eller ikke ? en skulle tro at han var litt skeptisk etter å ha flyttet litt og byttet eier et par ganger, men neida ?
Terapikatt er di virkelig - da jeg har aldri følt så mye kjærlighet fra et dyr som fra vår vakre, snille Bit ? Og nå kan jeg aldri forestille meg et liv uten!
En egyptisk mau er den mest spesielle og kjærlige rasekatten man kan skaffe seg! Uten tvil ?

LUNA, DEEKS, SPYRO & TYCE

En venn av eieren forteller:

Jag har alltid enbart sett mig som en hundmänniska. Har aldrig kunnat tänka mig att bli kattägare då jag sedan tidigare inte har en positiv upplevelse kring just katter.
Jag hämtade min hund hemma hos Jessika en kväll och det var första gången jag träffade på en kattras som charmade mig.
Dels är katterna oerhört vackra att titta på men det jag slogs av och inte kunnat komma över sedan dess är deras olika personligheter, deras sätt att agera och vara. Jätte sociala, kelna, kommer fram för att hälsa. De går inte iväg direkt utan stannar kvar precis som att de vill tjuvlyssna lite på samtalet:-) De påminner mer om hundar i sättet än om någon katt jag tidigare träffat.
En annan sak som är väldigt originell är ju även sättet de ”mjauar” herregud, har inte hört ngt liknande tidigare.
Summan av kardemumman. Efter att jag träffat på Jessikas ”mauer” så skulle jag definitivt kunna tänka mig att skaffa en mau. Första gången jag seriöst funderat på att skaffa katt, vilket är ett mycket gott betyg!