Skip to main content

Interessert i Egyptisk Mau?

Når kattungene skal forlate oss er det aller viktigste at de får et godt og varig hjem med mye oppmerksomhet og kjærlighet. Når man skaffer seg en katt er det viktig å ta vare på den og gi den kjærlighet hele livet. Husk at en katt kan leve lenge! Vi vil gjerne ha kontakt med eventuelle kjøpere en god tid i forkant for å finne ut om de har det rette hjemmet til en Mau. Det er en stor fordel om vi treffes personlig før katten reserveres, men det er ikke noe krav så lenge vi kan ha en god dialog på telefon og mail. Vi gir ikke kattungen fra oss før vi er sikre på at rett katt går til rett hjem. Vi forbeholder oss retten til å velge bort hjem vi mener ikke passer.

Det er stor etterspørsel etter disse kattene, og jeg benytter meg av en interesseliste. Om du står på interesselisten får du informasjon når det kommer aktuelle kattunger. Det kan være lurt å kontakte meg allerede før kattungene er født, om du er interessert i en kattunge.

Det er viktig å presisere at kattunger som er aktuelle for videre avl i eget oppdrett blir prioritert først, og deretter katter til kos. Derfor kan enkelte kattunger være under evaluering en god stund før de kanskje blir ledige.

Om du er interessert er du hjertelig velkommen hjem til oss for å hilse på våre katter, og lære både oss og kattene å kjenne.

Når vi har kommet så langt at vi skal prøve å finne den perfekte katten for deg, bør vi få vite om du er interessert i å dra på utstilling med den eller ikke. På denne måten kan vi prøve å velge en katt som passer på en utstilling. Om du er interessert i å stille ut Mauen din, så blir vi glade for det. Vi vil hjelpe alle som er interessert i gang med utstilling av Mau, og deler tips om både stell, håndtering og andre ting når det gjelder Mau på utstilling. Om du aldri har stilt ut katt før gjør det ingenting. Vi deler alt vi vet, og hjelper til med det som trengs. Du kan også være med på utstillinger sammen med oss.

Om det er slik at du har bestemt deg for at du vil stille ut Mauen du får fra oss, bør den stilles ut fra ung alder slik at den blir vant til at dette ikke er farlig. Vi kan stille den ut allerede mens den bor hos oss, sammen med utstillingsvante katter. Dette kan kjøperne så klart få være med så. Let us know!

Når kattene forlater oss er/har de:
- Kjøpskontrakt fra NO*Gooseberry og NRR
- NRR stamtavle
- Vaksinert 2 ganger.
- ID-merket med chip.
- Fått ormkur
- Katter til kos/show selges ferdig kastrerte
- Helseattest fra veterinær.
- Godt sosialiserte fra tidlig alder.
- Kattungepakke inkludert Eukanuba tørrfôr (det de spiser her), leker + annet kos.

Katten skal:
-
 Være minst 14 uker gammel. Den forlater ikke oss før den er klar for å flytte selv.
- Være innekatt. Skal den ut må det være i en sikret kattegård, eller i bånd med eier.
- Ha årlig vaksine og kontroll hos veterinæren.
- Ha mye oppmerksomhet. Jeg ser helst at det er en katt til i husholdningen som den kan leke med.
- Bli gitt kvalitetsfôr tilpasset ernæringsbehovet til katten. Eukanuba anbefales.
- Bli behandlet som et fullverdig medlem av familien.

Det er selvfølgelig veldig koselig for oss å få bilder av utflyttede katter. Send gjerne info og bilder om hvordan det går. Alle som har en NO*Gooseberry Mau får være med i vår gruppe på Facebook der vi deler bilder og historier om kattene våre. Du som kjøper får den hjelpen du måtte trenge gjennom hele kattens liv, så langt jeg klarer å hjelpe til.

Om det er noe som helst du lurer på, eller bare vil snakke litt om Mau er det bare å ta kontakt!

Tlf: +47 99 39 93 83

E-post:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.