SC NO*Gooseberry Angel Eyes JW DSM DM

Kallenavn: Skye
Mor: IC NO*Gooseberry Lollipop
Far: GC RW IC Emauge Dark Side-Of-The Sun

Skye er en 2. generasjons Gooseberry Mau. Til nå er ho den jenta som har hatt størst betydning for avlen her i NO*Gooseberry. Ho har vært en fantastisk mamma som har gitt oss mange herlige og verdifulle barn. Skye har spredd mye glede for mange!

Dommerne sa tidlig at dette er en "Super star!", og ho beviste det raskt med å bli Junior Winner (5 Best in Show før 10 mnd) i en alder av 8 måneder. Ho bante vei for de neste generasjonene av Mau i Skandinavia og satt virkelig listen høyt!

En snill og god prinsesse som alltid har visst at ho er svimlende vakker. Ho har hatt en fantastisk showkarriere, og er i tillegg den første norske Mauen som får tittelen Dinstinguished Merit. Denne jenta er noe helt spesielt, og vi er utrolig stolte for å ha fått frem en så flott katt i oppdrettet.

CH Aequinoctium Bite Me!

Kallenavn: Bit
Mor: CH Aequinoctium Aurora Borealis
Far: NW SC NO*Gooseberry Donner JW DVM DSM

Bit er et resultat av en veldig spennende kombinasjon etter et samarbeid med Marco. Min kjære SC NO*Gooseberry Donner JW DVM DSM er pappa etter at Marco sendte en av hokattene sine til Norge for en kjærlighetsferie. Bit er en fin gutt på elegante bein. Hodet har en fin struktur, og ørene har rett størrelse, form og plassering. 

Bit fikk to kull hos oss før han flyttet videre til det perfekte hjem i Kristiansand. Han har gitt oss flere kattunger vi vil bruke videre i avl.

PR GIC NO*Gooseberry It's My Life

Kallenavn: Vira
Mor: SC NO*Gooseberry Angel Eyes JW DSM DM
Far: NW SC NO*Gooseberry Donner JW DVM DSM

Vira er en elegant jente fra Skye og Viper sitt første kull. Ho har en fantastisk front-on-look med vakre, store og mandelformede øyne. Benbygningen hennes er en av de største styrkene, elegant og feminin men likevel sterk og atletisk. Med sin helt rene sølvfarge og flotte mønster er jeg utrolig stolt over å ha hatt mulighet til å ha denne spesielle damen i oppdrettet.

Ho bor hos forvert Louise og Lars-Åke, tusen takk for at ho får verdens beste hjem hos dere <3

CH Emau's Chasing The Moon

Kallenavn: Pan
Mor: GC RW Emau's Let's Dance
Far: GC RW PR IC Emauge Dark Side-Of-The Sun

Pan kom til Norge fra USA i slutten av 2013. Pelsen hans er som en fasit på kvaliteten, og både farge og mønster er veldig tiltrekkende. Hodeform er super, perfekte ører, og en godt balansert kropp. Han er utrolig søt og snill i personligheten. 

Pan fikk ett kull hos oss, før han flyttet tilbake til USA for å bidra i avlen videre der.  

GC BW NW Emauge De Beers

Kallenavn: DB
Mor: GC BW NW Emau's Diamonds R Forever DM
Far: GC RW Mautrix Footloose 

Jeg var så heldig å få låne denne herremannen fra USA en periode i 2015/2016. Mens han bodde hos meg produserte han 3 nydelige kull, og tilførte oppdrettet flere gode kvaliteter. Blant andre er han pappa til mitt lille monster SC NO*Gooseberry Where's My Crown JW, som absolutt er en av de mest spennende kattene jeg har. 

DB er en god og snill gutt som jeg er glad for å ha få blitt kjent med. Tusen takk til Pat og Tim som lot meg få låne han.

NO*Gooseberry Heart Of Eternity

Kallenavn: Saandee
Mor: GIC S*Erendel Elara de Jupiter
Far: SP SC NO*Gooseberry Nero Wolfe DVM

Saandee er en morsom jente som dukket opp i et ikke planlagt kull mellom Elara og Nero. Dette var en spennende stamtavle som jeg valgte å jobbe videre med, siden Saandee på sin side fikk de beste egenskapene etter begge sine foreldre. Ho fikk ett kull med tre fine kattunger, hvorav Yummis jobber videre i avlen for rasen.

Saandee bor nå med Tanja, og lever luksuslivet!

GC Emau's License To Kill

Kallenavn: Bond
Mor: GC Emau's For Your Eyes Only DM
Far: GC Mautrix Shall We Dance

Mammaen til Bond er GC Emau's For Your Eyes Only DM - aka Wren - min absolutte favoritt-Mau noensinne. Det har vært min store drøm å få en av hennes kattunger til meg, så når oppdretter Melanie ringte meg for å høre om jeg ville ha han var det umulig å si nei. 

Bond er en utrolig godt balansert katt. Han har et hode til å dø for, nydelig ører med perfekt plassering og størrelse. Øynene er fantastiske og uttrykksfulle. Kroppen er muskuløs men elegant, og har en super balanse. Pelsen er kort og kvaliteten er på topp.  Personligheten hans er herlig, så fort han blir kjent med deg er han oppe i fanget ditt og krever kos. Han maler stort sett hele tiden!

Bond flyttet videre som avlskatt til en oppdretterkollega i Belgia, og lever nå det gode liv som kastrat der.

GC BW NW Emau's So You Think You Can Dance

Kallenavn: Tyce
Mor: GP GC BW NW Emau's Dancin InThe Dark DM
Far: GC BW NW Emau's Minuet DM

Fine Tyce er en spesiell gutt som kom fra USA til meg i voksen alder. Jeg hadde mange planer for kull etter han, men han var over gjennomsnitt kresen på kjærestene sine, og endte opp med å bare like Alice. De to fikk et fantastisk kull sammen med fire sølv kattunger av høy kvalitet, hvorav den ene gutten har blitt i oppdrettet og laget mye MAU-historie: NW SC NO*Gooseberry Donner JW DVM DSM

Tyce ble pensjonert som avlskatt, og flyttet til Jessika i Sverige. De to var ment for hverandre <3

SP SC NO*Gooseberry Nero Wolfe DVM

Kallenavn: Nero
Mor: CH NO*Gooseberry Trick or Treat
Far: GC RW IC Emauge Dark Side-of-The Sun

Nero er en outcross hankatt med linjer det ikke finnes mye igjen av. Han har en fantastisk elegant og muskuløs kropp, fin farge med nydelig spotting. Øynene hans var nydelig stikkelsbærgrønne allerede som ung katt, med god form og plassering. Nero fikk en enstemmig Best In Show som kattunge, og har blitt nominert til mange finaler og har mange Best In Variety. Han er også Norges første Egyptisk Mau som har fått tittelen Distinguished Variety Merit. Personligheten til denne gutten finnes det ikke maken til. Han er trygg, utrolig sosial og har en utstråling som overbeviser de fleste om at han er verdens midtpunkt. 

Han har fått to kull totalt, ett i eget oppdrett og ett med IC NO*Gooseberry Lollipop i NO*Mistos Mission. Nero bor nå sammen med Elara hos Petter.

GW RW Mautrix Aurora Borealis DM

Kallenavn: Alice
Mor: GC Mautrix Light Up The Sky
Far: GW RW Mautrix Merlin

Alice er en utrolig søt jente som kom fra USA til Norge for å høyne standarden. Ho bidro med eleganse, balanse og de største, grønneste øynene jeg hadde sett. Alice ga ekstremt mange gode kvaliteter videre til kattungene sine, og er mor til den berømte NW SC NO*Gooseberry Donner JW DVM DSM som har tatt rasen til et helt nytt nivå. 

Alice var sterkt ønsket tilbake til oppdretteren sin etter endt avlskarriere her hos meg, og flyttet tilbake dit og bidro med et fantastisk kull der før ho ble kastrert. 

GC RW Emauge Dark Side-Of-The Sun

Kallenavn: Floyd
Mor: Emau's Moonshadow of Emauge
Far: GC BW NW Emau's Shoot The Moon

Floyd er en forsiktig og god type som det er umulig å ikke forelske seg i. Han er den første smoke mauen har har brukt i avl, og det av gode grunner. Kroppen hans er av de mest elegante og muskuløse jeg har sett, og hodeformen og ørene er fantastiske. I starten av oppdrettet mitt var det han, sammen med Alice som virkelig startet eventyret for fullt. 

Floyd flyttet tilbake til USA til sin oppdretter for å bli pappa til et par kull, før han ble kastrert og lever det gode liv som pensjonist. 

IC NO*Gooseberry Trick Or Treat

Kallenavn: Melis
Mor: CH New Kingdom Hippolyta
Far: CH Emau's Titanium

Melis er verdens første norskfødte Egyptisk Mau. Ho ble født på Halloweenkvelden, og ble den aller første fødte kattungen i NO*Gooseberry. Ho er veldig lik mammaen sin, men har hakket bedre kontraster og øyenfarge. Ho flyttet til min mamma som kattunge, og fikk totalt to kull i oppdrettet. Vi jobber fortsatt med linjene hennes i dag.

GIC S*Erendel Elara de Jupiter

Kallenavn: Elara
Mor: IC D'Otz Star Diver of Erendel
Far: GC, IC Bacamamdit Into The Wild of Erendel

Elara er en svensk jente med et mønster til å dø for. Ho er hun veldig sosial og utadvent. Mer kosete og trygg katt skal du lete lenge etter, og hun er en drøm å ha med på utstillinger. Nå har hun vokst opp til å bli en elegant dame med lange bein og en super balanse.

Ho har totalt fått fire kull. Ho nyter nå pensjonisttilværelsen i Fredrikstad sammen med Nero.

CH New Kingdom Hippolyta

Kallenavn: Pysj
Mor: New Kingdom Octavia
Far: Mauisha Nepherhotep

Pysj er den første Mauen i Norge noensinne, og trives godt med å være historisk. Ho kom fra England til meg i Oktober 2008, og var mamma til norges første MAU-kull i Oktober 2009. Pysj var min drøm som ble virkelighet, og bekreftet med en gang at dette var rasen for meg. 

Pysj fikk totalt 3 kull, og linjene hennes lever videre i mange generasjoner. Ho bor nå hos mamma og koser seg. Tusen millioner takk til hennes oppdretter Melissa Bateson for at du ga meg denne skatten og startet et utrolig eventyr.